Urenbriefje, belangrijk voor loon en vakantie

Vul het urenbriefje alsjeblieft duidelijk in, en vermeld je naam, de naam van de opdrachtgever, eventueel het project, het weeknummer en de data. Als je overuren of onregelmatige uren (in ploegen) hebt gewerkt, vermeld dan ook het percentage.

Voor het downloaden van het urenbriefje is Acrobat Reader nodig. Download Acrobat Reader 

Reserveringen (vrije dagen/uren en vakantie)

Wil je vrije dagen, vrije uren of een vakantie opnemen, overleg dit dan eerst met de opdrachtgever en vermeld ook op het urenbriefje dat je overlegd hebt.

Witte, roze en geel

Het witte deel van je urenbriefje is voor Doorstroom, het gele deel voor jou en het roze deel voor de opdrachtgever.

Inleveren urenbriefje

Je urenbriefje moet altijd ondertekend zijn door de opdrachtgever. Zorg ervoor dat het ondertekende urenbriefje uiterlijk op maandag voor 12.00 uur binnen is op de Doorstroom vestiging die jou uitzendt. Je kunt het komen brengen, per post versturen, e-mailen of door de brievenbus gooien. Het leukste vinden we het als je op vrijdagmiddag na je werk je urenbriefje komt brengen en ons vertelt hoe je week was. Wij zorgen voor een hapje en een drankje op de vestiging.

Snelle loonbetaling

Als we je urenbriefje voor maandag 12.00 uur ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat je nettoloon diezelfde middag wordt overgemaakt naar je bankrekening. Afhankelijk van de snelheid van jouw bank staat je loon diezelfde middag nog op je rekening! Ook ontvang je maandag per e-mail je loonstrook.