• Ik zoek werk
    Ik zoek werk

Aan de slag voor jou!

Een baan in eigen regio? Wel zo handig.

Zowel voor tijdelijke als voor vaste banen kun je terecht bij Doorstroom. Wij hebben locaties in Hilversum, Amersfoort en Amsterdam. Je kunt even door onze openstaande vacatures bladeren en rechtstreeks reageren, maar als er nu niets tussenstaat dat bij je past, horen we alsnog graag van je. Ons aanbod wisselt zeer regelmatig!

Schrijf je je in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven, hoe gaat dat?

Heel eenvoudig. Nadat we jouw contactgegevens ontvangen hebben, nemen wij contact met je op en maken we een afspraak. In een persoonlijk gesprek (eventueel via video) bespreken we waar jij je werkdagen graag mee vult en bekijken we welke baan wij voor je kunnen zoeken. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens.

Op gesprek

Inschrijven bij Uitzendbureau Doorstroom is zo simpel als het invullen van een formulier. Heb je een cv? Mail deze alvast vooruit of neem het mee naar je persoonlijke gesprek.Als je solliciteert op een bepaalde functie, neem dan ook jouw relevante diploma’s mee.

Identiteitsbewijs

Voordat je via ons aan de slag gaat, moeten wij een kopie maken van jouw identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart). Als je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, hebben we ook een kopie nodig van je verblijfsvergunning en werkvergunning.

Het is onze missie om jou met een baan, of een afspraak voor een sollicitatiegesprek de deur uit te laten gaan. Daarom vragen we je om jouw identiteitsbewijs en banknummer mee te nemen naar het persoonlijke gesprek, zodat we het meteen vast kunnen leggen en er niets in de weg staat tussen jou en je nieuwe werk.

Nieuwe vacatures

Aan de slag bij een van onze vele interessante opdrachtgevers in de regio? Bekijk snel onze nieuwste vacatures.

Onze werkwijze

Direct aan de slag bij jouw nieuwe baan

De werkwijze van Uitzendbureau Doorstroom is erop gericht jou zo snel mogelijk aan een leuke baan te helpen. Ons motto is dan ook: Direct aan de slag!

Op onze vestigingen ben je van harte welkom voor een gesprek. Je hoeft niet eens van tevoren een afspraak te maken. Tijdens het gesprek willen wij meer van je weten, zoals wat voor baan je zoekt, wat je motiveert en wat je ambities zijn. Samen bespreken wij je baankansen in jouw eigen regio.

Natuurlijk bekijken we ook direct een aantal vacatures die wij op dat moment open hebben staan. Zit de baan die jij zoekt daar niet tussen, dan gaan we direct verder op zoek door een aantal bedrijven in ons netwerk te bellen. Onze doelstelling is jou met een baan of een afspraak voor een sollicitatiegesprek de deur uit te laten gaan.

Voordat je op sollicitatiegesprek gaat of bij het bedrijf in de regio van Amersfoort, Amsterdam of Hilversum gaat beginnen krijg je van ons meer informatie over het bedrijf en het werk. Natuurlijk krijg je ook een aantal handige sollicitatietips. Hoe beter je bent voorbereid, hoe groter je kansen zijn.
Contact met Doorstroom

Wilt u direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers?