• Ik zoek een medewerker
    Ik zoek een medewerker

Direct voor je aan de slag!

Doorstroom is een regionaal actief uitzendbureau met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam en Hilversum. Wij bemiddelen al sinds 1999 op de regionale arbeidsmarkt en zijn daarin zeer succesvol. Wij kunnen ook voor jou vacatures in de regio’s Amersfoort en Hilversum op zeer uiteenlopende functiegebieden invullen!

Uitzenden met passie

Uitzendwerk is een vak apart. We spreken uit ervaring. De afgelopen jaren hebben we ruim 20.000 kandidaten persoonlijk gesproken en bij bedrijven en organisaties in de regio meer dan 10.000 gemotiveerde uitzendkrachten geplaatst.

Wij zenden uit in de vier fases, kunnen razendsnel selecties maken met behulp van onze geautomatiseerde database en hanteren de CAO voor Uitzendkrachten van de NBBU. Uitzenden is en blijft mensenwerk. Zowel een gedegen intakegesprek als goede kennis van de opdrachtgever en de juiste vacatureteksten leiden tot een goede match. Daar doen wij het voor!

Maximale flexibiliteit

Graag maken we een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We denken graag met je mee over jouw capaciteitsvraagstuk en hoe je voor jouw bedrijf het beste nieuw personeel kunt aantrekken. Hoe loop je als bedrijf nou zo min mogelijk risico lopen en blijf je toch maximaal flexibel? Waar vind je snel nieuwe werknemers? Met dit soort personeelsvraagstukken gaan we graag voor jou aan de slag.

Onze werkwijze

Hoe ziet een samenwerking met Doorstroom eruit?

Het is fijn om van tevoren te weten wat je kunt verwachten, daarom vertellen we je graag hoe we te werk gaan. Natuurlijk blijven HR-oplossingen altijd maatwerk, en gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek om samen te bekijken hoe een samenwerking eruit kan komen te zien.

Het eerste contactmoment gebruiken we om te bekijken wat voor waarde we kunnen toevoegen. Daarvoor horen we graag tegen welke uitdaging jij aanloopt, en vertellen we je meer over onze dienstverlening.

Als onze oplossingen passen bij wat jij voor ogen had, kunnen we meteen afspraken maken over onze manier van samenwerken en al direct na ons gesprek nemen wij contact op met passende kandidaten om die aan je voor te leggen (want tijdens het gesprek hebben we vaak al een of twee contacten in gedachten). Ondertussen zetten we een vacature uit en screenen wij de kandidaten, zodat we zeker weten dat jij alleen de beste krachten op de werkvloer ziet verschijnen.

We hopen dat je vertrouwt op onze expertise om de juiste mensen aan jouw bedrijf te koppelen, maar begrijpen ook dat dit moet groeien. Daarin gaan we voor de langdurige samenwerking, want hoe meer wij leren over jouw wensen, hoe beter we daarop kunnen inspelen. Dat zorgt voor de maximale tijdwinst.


Contact met Doorstroom

Wil je direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers?

Een van onze klanten vertelt...

“Ik zat laatst echt met mijn handen in mijn haren. Er was al contact geweest met twee uitzendbureaus en ze hadden lang gezocht naar de geschikte kandidaat. Ik was zo blij toen ze een week later eindelijk konden starten, maar toen de uitzendkrachten twee dagen later opeens niet meer kwamen opdagen kon ik weer van voor af aan beginnen. Doorstroom heeft me toen echt uit de brand geholpen; met een betrouwbare kracht die tot op de dag van vandaag onderdeel is van ons team.”

De drie pijlers van Doorstroom

Capaciteit

We helpen jou werknemers te vinden die ervoor zorgen dat jouw bedrijf door blijft draaien.

Kennis

We zorgen ervoor dat onze krachten aan jouw eisen voldoen, door ze op te leiden tot het juiste niveau.

Continuïteit

Wij gaan voor de betrouwbare en langdurige relaties, zowel met onze klanten, als met de kandidaten die we bij je plaatsen. 


Wij leveren de krachten om jouw capaciteitsplanning aan te vullen.
Hiervoor bieden we verschillende diensten, elk toegespitst op een andere uitdaging.

Corona

Veel klanten hebben het zwaar getroffen door Corona en hebben op dit moment minder mensen nodig dan normaal. Dat betekent dat veel goede krachten op dit moment beschikbaar zijn voor jouw organisatie.

Ook moeten medewerkers bij lichte verschijnselen van ziekte al naar huis om te rusten. Mogelijk ontstaan er hierdoor regelmatig gaten in jouw planning, die wij je met plezier helpen opvullen.


Onze diensten

Uitzending

Wij de werkgever, jij de opdrachtgever. Een oplossing die flexibiliteit vooropstelt en een uitkomst biedt op zowel korte als lange termijn. 

Werving & selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker, maar geen idee waar je moet beginnen? Wij gaan voor je op jacht naar een nieuwe kracht die de perfecte aanvulling is voor jouw team.

HR-oplossingen

Heb je al langer moeite met het aantrekken van goed personeel? Blijkt een vacature uitzetten alleen niet genoeg om de aanmeldingen binnen te zien stromen. We gaan graag met je in gesprek om samen te bekijken wat we kunnen doen om jouw merk als werkgever beter in de markt te zetten.


Geen idee welke van deze diensten het beste past bij jouw HR-uitdaging? Neem contact met ons op om te overleggen, dan kijken we samen hoe we een eventuele samenwerking kunnen invullen.


Zet ons aan het werk! Verstuur jouw vraag of vacature.


We horen graag tegen welke uitdaging jij aanloopt en zullen op zeer korte termijn reageren op je bericht.

Met slechts wat vrijblijvend advies kun je soms al weer de volgende stappen zetten, je zit nooit direct ergens aan vast. Blijken we wel de beste partner om jou te helpen met personele oplossingen, dan kun je een betrouwbare samenwerking verwachten met een persoonlijke aanpak. 

Neem contact op
v
Versturen