• Onze werkwijze
    Onze werkwijze

Direct aan de slag!

We hebben een jong en betrouwbaar kandidatenbestand. Al jaren bouwen we relaties op met mensen uit de omgeving en door onze persoonlijke benadering kennen we altijd wel iemand die ook voor jouw capaciteitsprobleem de oplossing is. Onze specialisatie ligt op de vier gebieden van horeca, productie, zakelijke en facilitaire dienstverlening.


Persoonlijke aanpak en compleet dienstenpakket

Wij hebben ruim 20.000 werknemers in ons bestand. Elk van hen hebben wij persoonlijk gesproken. De afgelopen jaren heeft Doorstroom al meer dan 10.000 gemotiveerde mensen aan een leuke job geholpen. Zowel voor tijdelijk als voor vast. Wij verzorgen naast het uitzenden ook payrolling, detachering en werving en selectie. Ons motto voor werknemers en werkgevers: wij gaan direct voor je aan de slag!

 

Het team van Doorstroom

Bij Doorstroom draait alles om mensen. Onze medewerkers stellen zich graag aan je voor.


Onderdeel van Connect B.V.

Uitzendburo Doorstroom is onderdeel van Connect B.V. Connect is een technisch bemiddelingsbureau dat al decennia actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Groot geworden als uitzendbureau, maar inmiddels veel meer dan dat! Met vestigingen door heel Nederland, toegewijde medewerkers en decennia aan ervaring zijn wij er voor mensen en bedrijven in de techniek. In ons vakgebied staat de mens centraal. De juiste medewerkers maken het verschil voor organisaties. Vanuit deze filosofie werkt Connect. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht, een vaste medewerker of zzp'er. Sinds 2016 maakt ook Uitzendburo Doorstroom deel uit van de organisatie.

Onze ambities

Van regionaal naar landelijk

Bij Doorstroom zijn we trots op onze connecties in de regio, met zowel bedrijven, als kandidaten. Maar we weten dat we meer kunnen bieden aan Nederland, en streven ernaar om landelijk een herkenbare naam te zijn binnen de arbeidsbemiddeling. De successen die we boeken in het midden van het land, willen we ook behalen voor andere regio’s. Dat zou kunnen door nieuwe locaties te openen, maar ook door bij jou op locatie te ondersteunen op het gebied van HR als in-house adviseurs.